Vegyünk méretpontos gumiszőnyeget

Nem véletlenül ajánljuk méretpontos gumiszőnyegek vásárlását,melyet ezen a linken lehet elérni.:

https://www.withcar.hu/tipusajanlat/meretpontos-gumiszonyegek

Hiszen már mindannyiunkkal előfordul, hogy sáros lábbal szállunk be az autóba, még nyáron is óhatatlan, hogy belelépünk egy szép kövér tócsába. Nem beszélve a renitens dohányosokról, akik előbb, vagy utóbb de biztosan leejtik a cigarettájukat. És ha ez nem lenne elég, ott van még a kilöttyenthető kávé, vagy üdítő, persze nem a sör. Egy kis mustár, ketchup …

Milyen az autók gyári padlószőnyege?

Az autó eredeti szőnyege pontosan igazodik a vezető oldali pedálok helyzetéhez és rögzítve van a jármű padlójára, többnyire kapcsokkal vagy tépőzárral, amelyek megakadályozzák az szőnyeg elmozdulását.

Egyes esetekben a lábak csúszásának megakadályozására azonban nincs gumival megerősített terület. Noha általában szétszerelhetők, mégsem tisztíthatók könnyen. Más esetekben nincs az autóban eltávolítható autószőnyeg, de a pedálok területén van csúszásgátló gumi.

A probléma akkor jelentkezik, amikor meg akarjuk tisztítani a lábunk alatti szőnyeget, de nem tudjuk, mivel nem bonható szét.

Vásároljunk méretpontos gumiszőnyeget?

A méretpontos gumiszőnyegek megvédik az autó eredeti kárpitozását és megakadályozzák, hogy a szennyeződés, folyadékok, homok foltossá és kopottá tegyék.

Így két legyet ütünk egy csapásra, nincs vita az autóban és az autó eredeti szőnyege is jó állapotban marad.

Miért jobb a méretpontos gumiszőnyeg?

Az autó eredeti padlószőnyegének védelme érdekében a méretpontos gumiszőnyeg a lehető legnagyobb területet lefedik, akkor a védelem maximális. Mivel minden autónak különböző a belső szerkezete ezért csak a méretpontos gumiszőnyeg választásával kerülhetjük el a fentiekben vázolt problémákat. Jobb elkerülni párunk szemrehányó tekintetét!

Minőségi méretpontos gumiszőnyegek

A minőségi méretpontos gumiszőnyeg elsősorban minőségi anyagokból készül, ezért évekig nem jelent plusz költséget.

A méretpontos gumiszőnyegek kifejezetten a jármű adott márkájához és modelljéhez való pontos illesztésre tervezték. Nincs szükség beállításokra és a szőnyeg egyes részeinek vágására, mint az univerzális gumiszőnyegeknél.

Nagy különbségek vannak a márkák és a különböző modellek között.