Plasztikkártya készítés mesterfokon, profikkal

Vannak olyan esetek, amikor egyedi plasztikkártya nyomtatásra van szükség. Ezek a sajátos megjelenéssel rendelkező tárgyak igen sokféle funkciót tölthetnek be. Éppen ezért nem mindegy, hogy miként történik a plasztikkártya készítés. Ezt a műveletet nem végezheti el tehát akárki. A Webmaxx erre a feladatra az ideális választás. Professzionális grafikai támogatásukkal, gyorsaságukkal és rugalmasságukkal kiváló minőségű, tartós kártyák készülnek, amik kimondottan a megadott célokra felelnek meg. A plasztikkártya készítés folyamatát már művészi szintre emelő szakemberek a gyorsaságra is ügyelnek.

Gyorsaság és rugalmasság plasztikkártya készítés során
Köztudott, hogy az idő pénz, ami fokozottan igaz a cégek körében. Ezért a Webmaxxnál kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy a megrendeléseket gyorsan és hatékonyan dolgozzák fel, függetlenül a példányszámtól. Legyen szó akár kis vagy nagy tételről, a feladatot gyorsan megoldják a megfelelő tudásnak és stabil infrastruktúrának hála. Választható a plasztikkártya készítés során 24 vagy 48 órás expressz nyomtatás, illetve 30.000 darab esetében 4 nap alatt készül el a teljes mennyiség, amit házhoz szállítanak.
Exkluzív megjelenés és tartósság


A Webmaxxnál történő plasztikkártya készítés során nemcsak, hogy exkluzív, igényes módon tüntetik fel a vállalkozásokat és szolgáltatásokat, de a professzionális minőségű, könnyen kezelhető, víz- és kopásálló műanyag alapanyag garantálja a tartósságot is egyben. Kártyák nem szakadnak, vagy gyűrődnek és az elázásuktól sem kell tartani, így hosszú távon is megőrzik minőségüket valamint esztétikai értéküket.

Leave a Comment