Nyári szerelmi jóslás: minden, ami a forróságban megtörténhet!

A nyár ugyanúgy három hónapból áll, mint az év többi évszaka, gyakran mégis rövidebbnek érzékeljük. Visszatekintve mégis egy változásokkal teli időszakot láthatunk benne; kifejezetten érzelmi síkon. Szerelem terén ez a szabad ismerkedés, flörtök, izgalmas kalandok ideje! Még csak június van, de most kell felkészítenünk érzelmeinket az elkövetkező hónapokra! Az EZO TV jósai segítségével megtudhatjuk, mit jelentenek a nyár első időszakát jellemző bolygóállások elsősorban szerelmi színtéren!

A június egy érzelmileg kifejezetten mozgalmas, szellemi teljesítőképességünket is megedző hónap, melyet Napfogyatkozás, Napéjegyenlőség, különleges bolygóállások alakítanak.

A hónap első fele az Ikrek havába esik, melyre a változás, mozgás, ingadozás, mentális erőbedobás a jellemző. Ez 2021-ben is így lesz: intenzív energetikai áramlások mozgatják meg spirituális énünket, mely ébresztőt fúj az eddig mély álomba szenderített, esetleg elnyomott, elrejtett érzelmeinknek. Lássuk hát a nyári szerelmi jóslás eredményét!

Felforr a szenvedély

Ne számítsunk csendes, nyugodalmas hónapra! A szerelmi jóslás szerint itt az ideje az újonnan előhívott érzések, gondolatok ütköztetésének! Ez első sorban a már párkapcsolatban élőket érinti. A vitatkozás egy mentális folyamat, mely fejleszt, ösztönöz és tettre sarkall. Ne ijedjünk meg tőle, inkább álljunk elébe felkészülten. Kedvesünk ellen ne csatára, hanem egy játékos kihívásra készüljünk, melyet együttesen kell megküzdenünk az egymás iránt érzett szerelem erejével, hogy elérhessük a közös célt. Az Ikrek havának kettőssége teljesedhet egységes egésszé a hónap végére ezáltal.

Vegyük terítékre az eddig félretolt kérdéseket! Tisztázzuk a félreértéseket, hogy sikerüljön kapcsolatunkban továbblépni. Addig beszéljünk valamiről, míg pontot nem tehetünk azon mondat végére, hogy utána koncentrálhassunk a kapcsolatunkra váró következő feladatra, mely egy emelkedettebb szint eléréséhez vezethet minket.

Használjuk fel az egymás iránt érzett szerelmet, szeretetet, tiszteletet, mely támogatni fog bennünket tiszteletben tartani Kedvesünket, figyelemmel lenni iránta, s felé nagyobb türelemmel, empátiával fordulni.

Intenzív érzelmek hava

A hónap java részében az intellektusunk sem lesz kímélve a Nap-Mars együttállása végett, de ezt nem megterhelésként fogjuk érzékelni, hanem égi erőként, mely hozzásegít bennünket a párkapcsolati kérdések megoldásához.

Ikrek havának második hete körül a Mars az Oroszlánba kerül, mely belsőnk igazi vágya felé vezet bennünket. Ez az érzelmileg mozgalmas időszak a szinglik számára sem lesz unalmas! A feladat a nyitás az új kapcsolatokra, próbálkozások indítása. Továbbá megtanulni uralkodni érzelmeink felett szellemünkkel. Júniusban “csak” mérjük fel a terepet; lássunk és láttassuk; kalandozzunk, fedezzünk fel! Élvezzük ki a szabadság hatalmát, hogy később, mikor megtaláljuk párunkat, már ne hiányoljuk azt!

A hónap vége felé közeledve lassan lecsillapodnak az indulatok, s kezdetét veszi a lelki rehabilitáció. A szerzett érzelmi sérülések hamar be fognak gyógyulni, viszont nélkülük spirituálisan sokkal szegényebb lenne páros, páratlan egyaránt.

Az érzelmi ütköztetések sok hasznos értéket teremtenek, és indítanak el korábban beragadt dolgokat. Ezáltal szembesülhetünk majd régebbi félelmeinkkel is, melyeket most végérvényesen leküzdhetünk. Ez spirituálisan megterhelő lehet, hiszen régóta nyomasztottak bennünket, viszont hosszútávon erősebbé tesznek bennünke

Napéjegyenlőségkor a leghosszabb a nappal, vagyis maximálódik a fényesség ideje, mely megvilágíthat új lehetőségeket. Ezért ne féljünk a változásoktól, s ha a hónap első felében el kellett engednünk bizonyos kapcsolatokat, mert általa teremthettük meg a helyet az újaknak.

A hónap végére több nyitott kérdést lezárhatunk: a kérdőjelekből csak a pont fog megmaradni. Egyfajta lelki-szellemi edzőtábor lesz a nyár eleje, hogy a forró hónapok tartogatta érzelmi-érzéki hőhullámokat bírjuk eszmélettel!