Melyik ezüst fülbevaló illik a hajunkhoz?

Az ékszer elengedhetetlen kelléke a megjelenésünknek, de ritkán fordítunk rá kellő figyelmet. Az ezüst fülbevaló olyan apró kiegészítő, ami a legelegánsabb öltözéket is tönkretehetik, de ha a megfelelőt választjuk, feldobjuk vele az öltözékünket, a frizuránkat és persze az általános stílusunkat. Szerencsére, ma már könnyen meg lehet tanulni, hogy miként válasszuk ki a helyzettől vagy a frizura típusától függően.

Az ezüst fülbevaló kiválasztásánál fontos, hogy ne vigyük túlzásba a megjelenésünket, különösen napközben. Ebben az esetben a kisméretű modellek szoktak a legjobban működni, mert eleganciát hordoznak, ha pedig mindenáron feltűnőbbet szeretnénk, akkor választhatjuk a vagányabb dizájnokat is. Ebben a helyzetben a kevesebb több elvet kell alkalmaznunk és a hivalkodóbb ékszereket meg kell hagynunk a különleges alkalmakra. Az ilyen típusú helyzetekben választhatunk nagyobb ezüst fülbevalót, ami sohasem fog kimenni a divatból. Ha úgy döntünk, hogy a hajunkat kötetlenebb módon hordjuk, esetleg elegánsabb frizurát készítünk, akkor mindkét esetben hagyjunk néhány laza tincset, hogy keretezzük az arcunkat, miközben a rövid fülbevaló tökéletesen passzolni fog az alkalomhoz. Ezek lehetnek például gyöngyök vagy strasszkövek.

Ha szoros, feltűzött frizurát választunk, akkor a hosszú ezüst fülbevalók illenek, amelyek egy kicsit lelógnak és ezáltal kitöltik a feltűzött frizura által hagyott teret. Az apró fülbevaló igazából bármilyen hajhoz és arctípushoz jól áll, a hosszú fülbevaló azonban csak akkor ajánlott, ha a frizuránk a fejünk oldalán van elválasztva vagy fel van tűzve kontyba.